טיפים שלא הכרתם על Mage Champions

אחרי הרבה זמן מאז הכתבה האחרונה מהסוג הזה, אנחנו מביאים לכם טיפ אחד לכל אחד מה- mages במשחק!

אהרי (Ahri)- ה- Q של אהרי הוא היכולת שעושה את השימוש הכי מוצלח בפאסיב שלה, מכיוון שהוא מסוגל לפגוע בכמה אויבים בבת אחת, אבל הוא לא מסוגל להגיע ליותר משלושה סטאקים בטעינה של הפאסיב.

אניביה (Anivia)- בשביל להפיק את המיטב מה- W של אניביה, תשתמשו בו אחרי שאתם זורקים את אחת היכולות שלכם, ובכך תכריחו את האויב לכיוון היכולת שלכם.

אנני (Annie)- הפאסיב של אנני הוא חזק מאוד ומאפשר לה לעשות stun אחרי כל 4 יכולות שהיא מפעילה. אבל, כאשר הפאסיב שלה עומד לפעול, כולם יודעים לפי המערבולת הקטנה שנוצרת סביבה. בשביל להפתיע את האויבים, חכו לרגע שיש לכם 3 סטאקים ואז תזרקו עליו Q. הוא לא יחשוד שזה עומד לעשות סטאן, אבל מייד אחרי שזרקתם את ה- Q, תפעילו את ה- E שלכם כשה- Q עוד באוויר ובכך תקבלו stun על ה- Q הלא מחשיד שלכם.

אורליון סול (Aurelion Sol)- האחד הזה מתייחס לרונים החדשים. שימו לב שאם תחליטו לקחת על Aurelion את ה- keystone של Arcane Comet, כל פגיעה של הכוכבים סביבו תוריד 20% מהקולדאון הנוכחי של Arcane Comet.

אזיר (Azir)- פעולה שכדאי לעשות לפני שהולכים לבארון (Baron) או לדארגון (Dragon) היא לדחוף את המיד ליין. אזיר מסוגל להעניק לקבוצה שלו יתרון במצבים כאלה בזכות הפאסיב שלו. אם לקחתם לפחות אחד מהמגדלים של האויב במיד ליין, תציבו מגדל משלכם שם ותדחפו את הגל הכי קרוב של מניונים מהר. לאחר מכן לכו להשיג שליטה על אזור הבארון, המגדל יעסיק את הקבוצה השנייה או ימנע מהמיניונים של האויב לדחוף לכיוונכם.

בארנד (Brand)- האולט של בראנד תמיד ינסה לפגוע בצ'אמפיונים עם סטאקים גבוהים של הפאסיב שלו, לכן תנסו לפגוע באויב שאתם רוצים להרוג לפחות פעם אחת.

קסיופיאה (Cassiopeia)- על מנת להפתיע את האויבים שלכם עם ult, אתם אמורים להפעיל אותו כשהוא בכיוון ההפוך מהאויב שלכם ומיד אחר כך לעשות פלאש לכיוון האויב. הוא יקבל את הסטאן אם הוא מסתכל עליכם ויהיה מאוד מופתע.

אליס (Elise) – אליס היא מהירה יותר כשהיא נמצאת במצב עכביש מאשר במצב בת אדם.

פידלסטיקס (Fiddlesticks)- אי פעם שמעתם על ה- insec? ובכן הכירו את ה- Fidsec! מכיוון ש- Q מבריח את האויבים בכיוון ההפוך ממך, Q ואז פלאש על האויב יגרום לו לרוץ בכיוון הנגדי לכיוון הקבוצה שלכם!

היימרדינגר (Heimerdinger)- ל- Turrets של הימר יש פעם בכמה זמן ירייה מיוחדת שניתן לראות אותה נטענת מתחת לקו החיים שלהם. הקו הזה יטען למלואו בכל פעם שהיימר יפגע את ה- stun ב- E שלו על צ'אמפיון וחלק מהקו הזה יתמלא כשהוא יפגע את ה- W שלו.

קארמה (Karma)- הפאסיב של קארמה מוריד את הקולדאון של האולט שלה בכל פעם שהיא פוגעת את אחת היכולות שלה, אבל גם כאשר היא פוגעת באויב עם התקפות רגילות, זכרו לנצל את זה!

קארת'וס (Karthus)- לקארת'וס יש הרבה יותר פוטנציאל כשהוא מת. במשך 7 השניות שלכם אף אחד לא יכול להפריע לכם. לכן כאשר שתי הקבוצות נלחמות, עשו את המיטב להתקרב כמה שיותר לסקווישים של הקבוצה השנייה, תעשו כמה דאמג' שאתם יכולים עד שאתם ומתים ונצלו את השניות האחרונות להשתמש באולט שלכם ללא הפרעה.

קנן (Kennen)- לאולט שלכם לוקח 1.5 שניות לעשות סטאן לכל מי שבפנים מההתחלה. אבל, אם תשמרו את ה- W שלכם, אחרי שנייה אחת תוכלו ללחוץ W וזה יוסיף עוד סטאק של הפאסיב של קנן על כל מי שבאזור.

ליסנדרה (Lissandra)- ליסנדרה לא מקבלת מספיק קרדיט, היא הבחירה הכי בטוחה שיש לטופ ולמיד ליין. בזכות ה- CC הגבוה שלה והבטיחות שבמשחק איתה, היא הצ'אמפיון המושלם לשחק בסולו קיו כשאתה לא יכול לשחק את המיין שלך.

לאקס (Lux)- כמו קאסיופיאה, גם לאקס יכולה לכוון את האולט שלה לאחור, ואז עם פלאש לכוון אותו לכיוון אחר ולא צפוי.

מאלזאהאר (Malzahar)- אל תשחקו מאלזאהאר. הוא צ'אמפיון בלתי נסבל (כותב הפוסט לא אוהב את מאלזאהאר).

מורגנה (Morgana)- שימו לב שמספיקות 3 נקודות ב- W של מורגנה בשביל לנקות לגמרי את ה- caster minions.

אוריאנה (Orianna)- אוריאנה יכולה להשתמש ב- Q על מנת להחביא את הכדור שלה בתוך terrain, ולהשיג כך את יתרון ההפתעה. אם האויבים לא יראו מאיפה הכדור מגיע, יהיה להם יותר קשה להגיב. שימו לב שעוד דרך היא לשים את הכדור על אוריאנה ואז ללחוץ אולט ומיד אחר כך פלאש.

רייז (Ryze)- האויב בורח מכם? אין בעיה! תשתמשו באולט בשביל לחסום דרך מוצא אחת ותחסמו בעצמכם את השנייה.

סווין (Swain)- הוא עומד לקבל ריוורק בקרוב, stay tuned!

סינדרה (Syndra)- ה- E של סינדרה תמיד ידחוף את הכדורים לאותו המרחק בדיוק לא משנה כמה קרובים או רחוקים הם מסנדרה. עוד דבר ששווה לשים לב אליו, אם אתם קודם משתמשים ב- E, אתם יכולים להספיק לשים את ה- Q בדיוק בקצה של היכולת והכדור יעוף קדימה כלפי אויב שחשב שפישלתם.

טאליה (Taliyah)- האולט של טאליה מוצלח בעיקר ל- roams, אבל לקראת סוף המשחק היתרון העיקרי שלו הוא לחתוך קבוצה שמנסה להשיג בארון. make Trump proud, wall them well!

טוויסטד פייט (Twisted Fate)- כשאתם מפעילים W הקלפים של טוויסטד פייט מתחלפים בקצב קבוע. שימו לב שגם כשאתם לא מפעילים W הקלפים של טוויסטד פייט ממשיכים להתחלף באותו האופן, לכן אתם יכולים לספור בראש שלכם את ההתחלפויות וככה לדעת בדיוק מתי ללחוץ על ה- W מבלי לאבד זמן. בזכות ה- Practice mode יש לכם איפה להתאמן!

וייגאר (Veigar)- וייגאר מקבל אסיסט עבור כל צ'אמפיון שמת בתוך ה- E שלו או שהיה בתוך ה- E שלו ומת זמן קצר לאחר מכן, גם אם הוא לא נגע בקצוות.

ול'קוז (Vel'Koz)- האולט של ול'קוז פועל למשך 2.5 שניות ומוסיף סטאק אחד כל 0.5 שניות. מכיוון שהאולט של ול'קוז עושה true damage לכל אויב שקיבל יותר מ- 3 סטאקים של האולט שלו, תזמנו אותו היטב, אתם יכולים לזרוק W ומיד לבטל את האנימציה על מנת להתחיל את ה- channel של האולט שלו.

ויקטור (Viktor)- תמיד תקחו Q ברמה 1 על ויקטור, הבונוס לדאמג' והמגן ינצחו כל אחד כמעט ברמה 1.

ולאדימיר (Vladimir)- האויבים שלכם יכולים לראות מתי ה- Q המחוזק שלכם עומד לפעול, מייד לאחר שהשתמשתם ב- Q שלכם מעל 50% של Crimson pact רוצו אל האויב ותכריחו אותו לקחת את הבונוס דאמג', אתם תנצחו את הטרייד.

זראת' (Xerath)- הסטאן של זראת' דרך ה- E נמשך זמן ארוך יותר ככל שהוא מטייל ליותר מרחק. הטווח שלו ארוך יותר משחושבים, נצלו את זה.

זיגס (Ziggs)- אפשר להשתמש ב- Q תוך כדי תעופה עם ה- W של זיגס.

זואי (Zoe)- הרמתם פלאש ויש לכם אחד משלכם, מצוין! לפתע מגיע האויב לנסות להרוג אתכם ואתם חייבים לעשות פלאש. אל חשש, אם ל- W שלכם יש פלאש וככה גם ב- D שלכם (כי flash is for D), אם תלחצו D זואי תהיה חכמה מספיק בשביל לנצל את הפלאש ב- W קודם ורק אחר כך את הפלאש שלכם.

זיירה (Zyra)- הצמחים של זיירה תוקפים הרבה יותר מהר אחרי שהיא משתמשת באולט שלה באזור שלהם.

 

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.