אקאלי היא הבאה בתור
מיד אחרי Swain, גם אקאלי תקבל את השינוי הגדול שלה, על פי ההכרזה של ראיוט.
המטרה של הלוק החדש שלה וערכת היכולות שלה היא שהיא באמת תיראה כמו מתנקשת נינג'ה.
כרגע, הדבר היחיד בערכת היכולות שלה שנראה דומה לנינג'ה הוא ה- Shroud שלה, ואפילו אז, ראיוט חושבים שזה בסדר לשחק ביכולת שלה להפוך לבלתי נראית.
עם איך שזה היום, היא יותר מדי דומה למתנקשים ולא מביאה משהו משלה. היא מגיעה לטווח קרוב, היא נכנסת פנימה, היא גורמת להרבה נזק וזה הכל, היא לא מרגשת כל כך.
ראיוט בנוסף לכך גם רוצים לטפל בבעיות שלה בזמן ה- Laning, היא יותר מדי Feast or Famine עכשיו, בכך שהיא משמידה אם היא נכנסת לקצב אבל אם היא מתה פעם או פעמיים, היא מחוץ למשחק לחלוטין.
היכולות החדשות שלה אמורות לתת להחלפות דמג' עם היריב יותר משמעות בליין. עם זאת, היא לא תפטר מה- Feast or Famine שלה לחלוטין, היא לא תרגיש חסרת תועלת כל כך אם היא לא תצליח למחוק את ה- ADC היריב בפחות מ- 2 שניות.
יש עוד שני עדכונים גדולים ל- Irelia ול- Aatrox כרגע, ואקאלי המחודשת צפויה לצאת לאור מתישהו ביניהם או מעט זמן אחריהם.