יצירה באהבה
השבוע ראיינתי את חן קסלר, תיהנו מהכתבה כי אני נהניתי !! 🙂
מה שלומך חן ?
בסדר גמור.
בן כמה אתה ?
16.
כמה זמן אתה משחק בלול ?
שנה בערך.
מה התחביב שהכי אהוב עלייך ?
אני אוהב לתופף וליג בעיקר.
ראיתי שהיית בכנס עולמות שהיה בירושלים, ועשית קוספליי שאני ממש אהבתי לצ'אמפיון Ezreal, כמה זמן באמת לוקח לעשות קוספליי כזה ?
לי לקח באזור ה- 6 – 5 שעות, בגלל הכפפה והתאורה של הכל.
האם כל החומרים שאיתם אתה עשית את הקוספליי, אלו חומרים שאפשר להשיג אותם בארץ או שאת רובם, או אפילו את כולם אתה הזמנת מחו"ל ?
הכל אפשר להשיג בארץ.
בפינת היצירות אני נחשפתי להרבה יוצרים,שמתוכם רובם קוספליירים, ואני רוצה לשאול לדעתך- האם אתה חושב שבאמת בארץ זה יהיה משהו שייחשף יותר בטלוויזיה ובעיתונים בארץ, כמשהו שהוא קשור לענף הגיימרים בישראל וחובבי האנימה ?
אני חושב שזה צריך להיחשף בארץ אבל לצערי הרב הקהילה בארץ קטנה וקשה לחשוף הרבה אנשים למשחק ולאמנות שבאה בנלווה למשחק.
חבל מאוד, כי אני חושב שיש כל כך הרבה אנשים מוכשרים בישראל שפשוט לא מקבלים את ההערכה ליצירות המדהימות שהם עושים.
אני מקווה שבקרוב מאוד, הדבר הזה כן יתפרסם יותר בטלוויזיה ובעיתונים:
גם אני.
בקוספליי שלך עם Ezreal, ראיתי שיש איתך בחורה שעשתה קוספליי ל- Leona וראיינתי אותה בכתבה האחרונה שעשיתי בפינת היצירות, יש לך קשר אליה או שסתם נפגשתם בכנס ועשיתם בוק שלם של תמונות מגניבות ?
יש לי קשר אליה, אנחנו זוג, כבר כמעט שנתיים אנחנו עושים קוספליי ביחד.
ווואו מגניב, קוספליירים שהם זוג לא ראיתי בישראל או ראיינתי אי פעם !
איך זה גם לחיות את חיי הזוגיות וגם לעשות קוספלייז ביחד ?
אמממ זה ממש ממש ממש כיף, כי שנינו עם אותם תחומי עניין, ושנינו מאוד אוהבים להתחפש ולעשות קוספלייז לדמויות אהובות, זה באמת מדהים שיש לי חברה כזאת מוכשרת.
זה שילוב ממש מגניב, בליג יש אמרה נפוצה שאולי תקפה גם לגביכם בבוט ליין, אתם בטוח משחקים בבוט ליין כ- Adc & Support, או שאני יופתע לגלות משהו חדש בנושא ?
לפעמים אנחנו משחקים ADC support אבל אני מיין ג'אנגל ואני פשוט עושה לה בייביסיט לליין אם בכלל כי אני גם מיין טופ ליין.
חחחח אוקיי, בכנס עולמות שהיה בירושלים, האם יצא לך להשתתף בתחרות שהייתה על הקוספלייז ?
לא יצא לי כי נזכרתי מאוחר מידי, אבל שנה הבאה אני מקווה להשתתף.
האם יש לך קוספלייז נוספים שיצרת חוץ מאזריאל ?
ממש אהבתי, קוספלייז מדהימים !
יש ביניכם חלוקה ביצירת הקוספלייז ?
על מה כל אחד אחראי בעצם כדי לעזור אחד לשני ביצירת אותו קוספליי ?
אני אחראי על לצבוע, להדביק הכל, ולתת רעיונות הנדסיים לדברים הגדולים, כמו- המגן והיד, או החרב, בר יותר על תפירה ובעיקר לעשות את רוב הדברים.
וואי מגניב, איזה כיף שאתם גם זוג וגם יוצרים קוספלייז ביחד, לא נראה לי שנפגשתי/דיברתי עם זוג שגם יוצרים קוספלייז:
תמיד יש פעם ראשונה :).
חחחח כן למה לא, יש לך עמוד פייסבוק/טוויטר/אינסטגרם,שבו אנשים יוכלו לראות ולעקוב אחרי היצירות שלך ?
העמוד של בר הוא העמוד שבו אני מפורסם בו, הוא נקרא The Tarot Witch Cosplay:
https://www.facebook.com/BarR0gera/?fref=ts
תודה רבה לך חן על שהקדשת מזמנך לראיון.
אני מאחל לך הצלחה רבה,ושנזכה לראות הרבה יצירות שלך !