אין משחק אין חיים: אפס – No Game No Life: Zero

אין משחק אין חיים: אפס הוא סרט אנימה שמדבר על תקופה אחרת בעולם של אין משחק אין חיים.

תקציר: לפני ששת אלפים שנים, כשסורה ושירו אפילו לא היו נקודה קטנה בהיסטוריה של דיסבורד, מלחמה הקורעת את השמים לגזרים ומנפצת כוכבים מאיימת להכחיד את המין האנושי.

בתוך כל התוהו ובוהו, בחור צעיר בשם ריקו מוביל את האנושות לעבר המחר שהוא מאמין בו.
יום אחד הוא פוגש בהריסות עיר האלפים את שובי, אקס-מאשינה נשית שמבקשת ממנו שילמד אותה מה המשמעות הלב האנושי

לסיכום: הסרט מתחיל בתקופה של סורה ושירו, בסצנה שבה "האל" מייסד העולם משחק שח ואומר שהוא הפסיד רק פעם אחת ונזכר בתקופה אחרת שבה יהיה כל הסרט.
אני אישית ציפיתי למשהו עם סורה שירו גם אם לא קשור לעלילה של הסדרה וכן התבאסתי בהתחלה אבל חוץ מזה הסרט מצוין.
נהנתי מהארט סטייל ומהאקשן, ובסופו של דבר אני חושב שזה אחלה סרט ושווה לצפות בו. אך אם מישהו מחכה לראות שוב את סורה ושירו או את העולם של נו גיים נו לייף מחכה לו אכזבה כי אין שם כמעט משחקים וגם את האלה שיש לא רואים אלא רואים רק את ההתחלה ומי ניצח. 

הסרט הוא הבסיס של העולם של נו גיים נו לייף, הוא מספר על המלחמה הגדולה שהייתה ומה גרם לחוקים של העולם להיות כאלה. אך הוא אינו סרט מספק למי שראה את הסדרה ומחכה לעוד בסגנון.

ציון סופי: 7/10.

קישור לטריילר לסרט

קישור לצפייה בסרט

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.